Ny spennende stilling ledig som Salgs og Produktsansvarlig for SPM

Les mer …
Ny spennende stilling ledig hos Owren for snarlig tiltredelse; Salgs og Produktansvarlig SPM(link til annonsen her) til vårt nyeste satsningsområdet SPM sport og sikringsutstyr som er en verdensledende aktør innen sitt felt og den prefererte leverandør til både World Cup og OL. Vi søker en engasjert person med bakgrunn fra skiklubb og/eller skirelatert virksomhet og som kjenner til bruken av disse produktene, gjerne på trener og arrangørnivå. Er du i tillegg en resultat og salgsorientert person som jobber selvstendig og trives i et hektisk miljø. Tar ansvar og kan bygge opp et solid fundament for salg av SPM produkter til det norske markedet, ønsker vi å komme i kontakt med deg. Arbeidsoppgavene vil være varierte og spennende og raportere direkte til daglig leder som totalansvarlig for vårt nye satsningsområde. Salget av produktene foregår i hovedsak gjennom nettbutikk, direkte salg, deltagelse på arrangement og annen tilstedeværelse i markedet. I stillingen forventes det kunderådgivning, ordrehåndtering, planlegge og gjennomføre  markedsaktiviteter, ansvarlig for innkjøp og lagerhold av SPM, produksjonsoppfølging og tett kontakt med produsenten i Italia.
På laget har du Owren-teamet som er en ledende aktør i skibransjen med lang erfaring med salg av Prinoth snø prepareringsmaskiner gjennom flere generasjoner.
Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Helge Borud tel 98240088. Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller markedsansvarlig Ingunn Skuggevik tel 48893401 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Vi søker erfaren servicemekaniker

Les mer …
Owren AS søker erfaren servicemekaniker (link til annonsen her) med ståpåvilje for snaret mulig tiltredelse. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være reparasjoner og service på tråkkemaskiner, samt beltegående dumpere og vegeasjonsutstyr ute hos våre kunder. Spørsmål om stillingen kan rettes til vår serviceleder Tomas Øvstegård tel 61 26 74 87. Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 

Aktuelt

PRINOTH WORLD 01/2019

Ny utgave av PRINOTH WORLD er på plass og kan leses i webformat her. 01/2019 gir interessant lesning med høydepunkter fra sesongen, blant annet SKI VM i ÅRE og i SEEFELDT.  Les også om PRINOTHs mange produktområder med fremtidsrettet teknologi hvor digitale løsninger er i fokus. Kos dere med hyggelig lesning! 

PRINOTH CUP 9 APR. 2019

Er du klar for å vise dine preppekunnskaper i konkurranse med deltagere fra hele verden? Da er PRINOTH CUP 2019 den perfekte muligheten for deg, med maskiner fra hele PRINOTH-flåten; LEITWOLF, BISON X og HUSKY
HVOR:  STÖTEN, SÄLEN – SVERIGE
NÅR: TIRSDAG, 9. APRIL 2019 – FRA KL 09:00 – 16:00
Meld deg på, dette blir garantert både sosialt og hyggelig!For påmelding  se www.prinoth.com/prinothcup

Riktig GOD JUL

Riktig God Jul med de beste ønsker for det nye året. Vi takker dere alle for et supert år med flere nyleveringer enn noen gang på kryss og tvers av vårt langstrakte land. Vi gleder oss til å spore inn i en ny sesong og takker dere alle for tiliten dere har vist oss så langt.

Vi sees på Dyrsku'n 14-16 Sept

Owren AS er tilstede på Dyrsku`n også i år. Nytt av året er at vi har fått ny plass Dere finner oss på stand J 506a , se kart. Vil vil her være representert med alle våre produktområder og hyggelige kremmere som vil ta vel imot dere. Velkommen.

Alpinmessen 23-24 mai

Vi er i gang og rigger til alpinmessen på Sundvolden Hotell. Velkommen innom 23 og 24 mai og ta en titt på det ypperste innen  snøprepareringsmaskiner, samt Leica snødybdemålingsutstyr. I år har vi også  med oss vårt nye spennende agentur SPM produkter for sikring av skianlegg, ski-lek og annet løypesetting utstyr. Vi sees til en hyggelig prat!

Siste nytt på brukt

PB300 1997 mod til salgs for kunde

PB300 1997 mod til salgs for kunde

Pisten Bully 300
Årsmodell: 1997
Timer: ca. 5000
Motor: Detroit Series 40

 

Vi gratulerer

Sjusjøen med ny løypesensasjon

Verdens største løypemaskin kjører juleløpene på Sjusjøen i år. Vi gratulerer og takker for tilliten for innkjøp av PRINOTH maskin nr 16 siden de tok over løypekjøringen i 2007.  Vi...

Aktuelt

PRINOTH WORLD 01/2019

Ny utgave av PRINOTH WORLD er på plass og kan leses i webformat her. 01/2019 gir interessant lesning med høydepunkter fra sesongen, blant annet SKI VM i ÅRE og i...