Bærekraft

Verden endrer seg stadig raskere, og i OWREN er vi innforstått med at en bærekraftig utvikling vil være essensiell for å imøtekomme både dagens og fremtidens behov. Vi etterstreber en minimering av ressursbruk, og vi arbeider for innovative og fremtidsrettede løsninger for våre kunder. Vi er overbevist om at vi ved å legge til rette for innovasjon, utvikling og læring vil kunne være en positiv bidragsyter på veien mot bærekraftige skianlegg rundt om i Norge.

I 2020 presenterte vår leverandør Prinoth utslippsfrie maskiner, og vi er stolte av å være en del av denne utviklingen. Deres CLEAN MOTION-filosofi er banebrytende i bransjen. Maskinene blir kraftigere, mer manøvrerbare og allsidige i tillegg til å heve standarden for effektivisering og miljøvern. Det lave energiforbruket og den lange levetiden bidrar igjen til mer bærekraftig drift.

baerekraft video
https://www.youtube.com/watch?v=1Sg_mMkU6i4

Gjennom miljøfyrtårnsertifiseringen forplikter vi oss til å overholde de standarder som kreves for å opprettholde våre egne, samt kunders forventninger til etikk, ansvarlighet, bærekraft og lønnsomhet. På denne måten bidrar vi også på veien for å nå FNs bærekraftsmål.

Miljofyrtarn trykkerikvalitet08 svarthvitt

 logo380px

  

OWREN AS
Paul A. Owrensveg 30
Postboks 25
N-2607 Vingrom, NorwayTel: +47 61 26 22 00
Mail: post@owren.no

OFFICIAL REPRESENTATIVE OF:

prinoth  logo fat truck atv utvSPM SportEquipment white 3

instagramMiljofyrtarn trykkerikvalitet08 svarthvitt  facebook icon2   

 logo380px

  

OWREN AS
Paul A. Owrensveg 30
Postboks 25
N-2607 Vingrom, Norway

Tel: +47 61 26 22 00
Mail: post@owren.no

OFFICIAL REPRESENTATIVE OF:

prinoth
  
logo fat truck atv utv
SPM SportEquipment white 3

facebook icon2

Miljofyrtarn trykkerikvalitet08 svarthvitt