OWREN AS

bildekolasjon OWREN alt 2

OWREN AS

OWREN AS er et familieselskap som ble startet i 1951, lokalisert i Vingrom, få kilometer sør for Lillehammer. Ideen om forenkling av transport, var en av faktorene som dannet grunnlaget for det som i dag er en fremtidsrettet bedrift med teknologi i høysetet. Fra hovedkontoret på Vingrom leveres det høyteknologiske maskiner til hele Norge. Har vi ikke maskinen du trenger, så hender det vi lager den!

PRINOTH

OWREN er eneste norske importør av snøprepareringsmaskiner, beltegående nyttekjøretøy og vegetasjonsutstyr fra kvalitesmerket PRINOTH, som er en anerkjent italiensk produsent og leverandør. Samarbeidet mellom OWREN og PRINOTH har pågått i over 35 år, og er myntet på gjensidig respekt og utvikling.

Verdifulle kundeforhold
Lojale og tillitsfulle kunder samt flinke og lidenskapelige ansatte er to av OWRENs sterkeste ressurser. Vi er ikke fornøyde før våre kunder er 100 % fornøyde, derfor er våre kunderelasjoner både langvarige og sterke. Vi følger kunden fra første kontaktpunkt er knyttet til maskinen byttes inn i en ny maskin. Ved maskininnbytte starter som regel en ny syklus i kunderelasjonene våre; da har vi har lært hverandre bedre å kjenne, og kompetansenivået er hevet. Steget videre går derfor enda mer smertefritt enn foregående prosess.
Kjøp av våre produkter innebærer store investeringer, og vi yter hele tiden vårt beste for at en prosess som i utgangspunktet er svært kompleks, oppfattes som oversiktlig og trygg.

Hva får du som kunde av OWREN?
Som kunde av OWREN får du en leveranse som er i henhold til krav og bestilling. Du får rådgivning gjennom hele kjøpsprosessen, og vi hjelper deg med å identifisere den beste løsningen både på kort og lang sikt. Vi hjelper deg med finansieringsmuligheter, behovsavklaring, mulighetsområder og kravspesifikasjon. Vi har lang erfaring med bestilling og produksjon av maskinene, og kjenner derfor godt til muligheter så vel som mulige fallgruver. Våre kunder skal være trygge på at prosess og levering skjer på et meget høyt, kvalitativt nivå.   

Serviceavdeling
Serviceavdelingen vår består av dyktige mekanikere som virkelig brenner for maskinparken vi leverer. Våre kunder kan derfor være trygge på å få hjelp hvis noe uforutsett skulle skje med maskinene, og hjelpen kommer på kort tid. Vår stolthet ligger i maskiner i drift.

Miljøvennlige løsninger
Vi i OWREN er opptatt av å kunne levere løsninger som minimal påvirkning på miljøet. Snørike vintre blir det færre av, og betydningen av å bevare snøen som ligger vil bli større. Et direkte resultat av dette er de nye separate sporfresene på tråkkemaskinene. Sporfresene kan kjøres separat, og snøen utenfor sporfresen kan ligge urørt. I tillegg trenger de mindre snø å lage spor på, og snøen kan på denne måten bevares lengre.

Nye PRINOTH HUSKY er den første løypemaskinen utstyrt med en motor som tilfredsstiller dagens strengeste krav til eksosutslipp. Motoren Tier 5 har en utslippsstandard som kan vise til 91 % lavere Nox-utslipp og over 90 % lavere partikkelutslipp og det finnes ikke renere motorer for dette markedet.

I tillegg samarbeider vi for tiden med Norsk Polarinstitutt om nye, spennende og mer miljøvennlige løsninger for transport på Dronning Mauds land. Vi regner med å være klare til lansering om kort tid, så følg med!

Owren og Norsk Polarinstitutt
Beltekjøretøyene som går på Dronning Mauds land, er levert av OWREN. Disse kjøretøyene brukes til transport av store containere og annet tungt utstyr, og tilbakelegger en avstand på 30 mil fra vannkanten og inn til forskningsstasjonen Troll. I løpet av kjøreturen bestiger de høyder på opp til 2000 meter, og kjøretøyene må være svært kraftige for å kunne trekke mangfoldige tonn opp til slike høyder.

For å kunne effektivisere transporten, har OWREN utviklet en ny versjon av beltekjøretøyet som er langt større enn dagens kjøretøy. Der dagens transport tar 30 tonn på én tur, kan vårt nye kjøretøy ta 80-100 tonn per tur. Det går med andre ord 3 transporter i én, hvilket vil redusere både dieselutslipp og slitasje på traseene.

PRINOTH

PRINOTH er en verdensomspennende leverandør og produsent av snømaskiner, beltegående nyttekjøretøy og vegetasjonsutstyr. Med italiensk opphav er selskapet helt i forkant når det gjelder innovativt og brukervennlig design, og effektive og miljøvennlige løsninger. OWREN er stolt samarbeidspartner med PRINOTH, og har påvirket PRINOTH sin produktutvikling gjentatte ganger. Samarbeidet startet i 1983, og ble en milepæl for OWRENs virksomhet.

Innovative løsninger
Mange av de nye løsningene på PRINOTH sine tråkkemaskiner er funnet opp og utviklet på Vingrom. Løsningen med å ha to separate sporfreser for langrenn, som både sparer snøunderlaget og gir en mer effektiv preparering, var det OWREN som hadde idé og løsning til. I dag er dette en av de mest populære løsningene PRINOTH tilbyr på tråkkemaskinene sine.

Langrenn og alpint
PRINOTH leverer tråkkemaskiner både til langrenn og alpint, og er svært lydhøre for tilbakemeldinger og innspill som kommer fra OWREN. I Norge kjennetegnes for eksempel alpinmarkedet av mindre anlegg, og behovet for «alt i ett» maskiner er betraktelig større her. Det har blant annet resultert i den nye BISON X, som er en park- og løypemaskin med markedets kraftigste vinsj.

Lang fartstid
Vi er importøren med lengst fartstid i PRINOTH sin portefølje, og er derfor meget trygge på at produktene vi tilbyr er av ypperste kvalitet, i alle ledd. Besøk gjerne PRINOTH sine hjemmesider for mer informasjon.

 

NYHETER & AKTIVITETER

 

PRINOTH med ny kontrollenhet. 

   Ny skjærspak og display lanseres
   på den nye generasjon LEITWOLF og BISON.
   Fantastisk presise bevegelser på frontskjær.

 

 logo380px

  

OWREN AS
Paul A. Owrensveg 30
Postboks 25
N-2607 Vingrom, NorwayTel: +47 61 26 22 00
Mail: post@owren.no

OFFICIAL REPRESENTATIVE OF:

prinoth  logo fat truck atv utvSPM SportEquipment white 3

instagramMiljofyrtarn trykkerikvalitet08 svarthvitt  facebook icon2   

 logo380px

  

OWREN AS
Paul A. Owrensveg 30
Postboks 25
N-2607 Vingrom, Norway

Tel: +47 61 26 22 00
Mail: post@owren.no

OFFICIAL REPRESENTATIVE OF:

prinoth
  
logo fat truck atv utv
SPM SportEquipment white 3

facebook icon2

Miljofyrtarn trykkerikvalitet08 svarthvitt